![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam tylko propozycje... w ten weekend i nastepny nie isc na piwko tylko odlozyc ze stoweczke zeby nie bylo potem biadolenia ze "ich chyba poje****, tyle $$ na tylko kilka meczy..." itp
pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy przy zapisie do SKWK od razu płaci się składkę czy jakoś później? Nie to, że sępie kasę tylko jak coś to chce ją wykombinować :)
|
Cytat:
|
Już na 100% bedziemy grac na Reymonta także pozostaje nam tylko czekac na info dotyczące karnetów :D
|
sparing 7.02
W jakiej cenie moga byc bilety na sparing 7 lutego br???
|
|
I ceny bardzo ladne :)
Naprawde ludzie nie ma co narzekac,nawet Ci ktorzy nie posiadaja karnetu. |
Wraca złotówka od biletu dla SKWK, to cieszy ;)
|
A jak to jest jak np: zostanie sprzedanych 8 tyś karnetów to z nich też będzie liczona ta 1zł czy tylko od biletu??
|
Mam pytanie: czy można wyrobić duplikat skradzionej karty kibica? Kupowałam wszystkie karnety od początku wprowadzenia kart chipowych (wcześniej także, ale to akurat nieistotne) i nie widzę powodu, żeby przepłacać, skoro jakiś skur*** mnie okradł.
|
Cytat:
|
Duplikat oczywiście wyrobić można i nawet powinno się, a złotówka jest tylko od bilety(nie karnetu)
|
troche mało no ale rzeczywiscie zawsze cos a kto ma to da cos do puszki i juz cos sie uzbiera.
|
Puchar polski z Lechem też się wlicza do tego karnetu czy osobno??
|
Cytat:
masz pogrubione.. |
Cytat:
|
prosty wniosek trzeba brac niby drozej niz na jesien bo cena byla nie wiele wieksza a meczy o kilka wiecej ale brak karnetu = mala szansa zobaczenia derbow meczu z legia i fety ze slaskiem :) a mecze z gornikiem jaga lechem w pucharze i polonia ktora badz co badz jest wysoko tez najela do ciekwawych :)
|
Mam nadzieję że każdy kibic z sektora A i B pójdzie po rozum do głowy i jeśli zdecyduje się na wznowienie karnetu w tej rundzie to tylko na sektor E...
Żeby później nie dochodziło do nieprzyjemnych sytuacji Sektor D tylko dla dopingujących. |
Ludzie MYŚLCIE coś zanim napiszecie na forum , przecież jest wszystko dokładnie napisane (nawet dla niektórych "kumatych" pogrubione):-P
|
sparing
Cytat:
?????? jaka bedzie cena wiadomo juz cos??? |
Cytat:
Jeszcze nawet nie wiadomo gdzie się mecz odbędzie na 100 % i czy będzie dostępny dla kibiców... |
Cytat:
Swoją droga ciekawi mnie ile w zwiazku z powyższym osób przedłuży swoje członkostwo w Stowarzyszeniu, skoro ew zniżka nie daje juz im oszczędności... Wyjdzie cała prawda, obawiam sie, że bedzie mało optymistyczna... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl