![]() |
Pawełek kontuzja, dlatego taka decyzja
|
Cytat:
|
Wie ktoś czemu nie ma Jirsaka na ławie nawet?
|
Niestety, to nie Skorża zdecydował, że Cebanu zagra w pierwszym składzie a... los, ponieważ Pawełek ma kontuzje.
Jirsak nie gra bo ostatnio miał problemy zdrowotne (przeziębienie) i nie trenował w ostatnich dniach na 100%. |
Cytat:
|
Jirsak ostatnio przeziębiony, nie trenował nawet w Grodzisku...
|
Cytat:
Skład dość zaskakujący, Skorża pewnie koło 60 minuty zechce na podmęczonych wpuścić Boguskiego, Zienia i Baszcza. Taktyka raczej słuszna bo w niedzielę to za bardzo nie miał kim postraszyć z ławki. Z tym że, żeby nie było za późno... |
Cytat:
Beto w koncu musi cos pokazac.Wazny mecz dla niego . Boguskiego nie ma bo w niedziel slabiej zagrał... Licze tez na Piotrka Cwielonga |
to co zrobił Pepe to się w głowie nie mieści... z 6 m...
|
a dokladnie z 4 metrow...
To nic, bo Wisełka gra nienajgorzej i sytuacje jeszcze beda |
Cytat:
Wiazanka Smudy :lol: |
my gramy a Lech strzela.
Cebanu |
No to trzeba 2 strzelić...
|
niestety stało się to co stać się nie powinno,tak jak przedmówca napisał My gramy Lech strzela..
|
Teraz nie ma na co patrzec tylko ich atakować.
|
cholera 2-0...
|
O : )) Lech jest zawsze nad nami :lol: od jednego sezonu az :lol:
: ))))))))))))))) 2-0, Widac brak doswiadczenia Ilie |
Nie wydaje wam się, że był spalony przy bramce?
|
Cytat:
|
No nie ale wiara pozostaje bo do końca jeszcze godzina...
|
no to pograne...masakra
2:0... nie ma szczęścia w tym roku...a Ziemniaki mają aż za dużo... |
No to lecim............ :(
|
Dopoki nie bedzie skutecznosci ,a grajki jak cwielong beda marnowali takie akcje to sie bedzie na nas mscilo....
Walczymy,jeszcze sporo czasu:)! |
sprawdza się porzekadło,że niewykorzystane sytuacje się mszczą.
ja napisze to co zawsze podkreślam jak nie idzie, "nadzieja umiera ostatnia". |
Cytat:
Wiem że to zle wygląda ale nei wydaje wam sie ze lepiej by Amica wykrwawila sie w PP a my zajmiemy sie liga? Nie komentujcie tego. tylko sie zastanowcie. A do tego własnie Rengifo zniesli z boiska. |
A czego się spodziewaliście ?
|
nie moge na tego Beto patrzyć k.urwa !
|
Nie wiem jak mozna pol godziny miec przewage i przegrywac 0-2... W 1 minucie karny dla Wisły za faul na Beto,o sytuacji Cwielonga to juz nie ma co pisac.Ponadto komentatorzy z N sportu miazdza glowe...
|
nie ma co, lepiej odpuscic juz ten puchar i ugrac cos w lidze niz na obu frontach grac bez powodzenia
|
Żenada, to co gra Wisła. Co Skorża zrobił z tym zespołem w ciągu roku to się w głowie nie mieści. Amikowe burki leją nas co mecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl