![]() |
Cytat:
zapowiada się bardzo dobry sprawdzian dla Wisły. |
Cytat:
Moi znajomi, kibice Liverpoolu mówią, że wystąpią rezerwy i mimo to pokonaja nas 9-0. Wczorajszy sparing Czerwonych to Lucerne 1-2 Liverpool. Zobaczcie jak reklamują mecz z nami na głównej stronie Liverpool FC http://www.liverpoolfc.tv/splash/est...on-wisla08.htm |
9:0 to będzie ale dla nas.
Wygląda na to, że nie wystąpi Torres, Xabi Alonso i być może Reina... jeszcze o kimś zapomniałem? |
zagra podtawowy skład, tyle że bez hiszpanów, czyli Itandje (gra tam jeszcze? w Lens, był jednym z najlepszych kiperów w Ligue 1) zamiast Reiny, Benayoun zamiast Xabiego i Woronin zamiast Torresa.
|
Cytat:
|
Podobno bilety na ten sobotni sparing kosztują stojace-20fr i siedzace 50fr.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mecz z FC Liverpool na kanale 5 w Szkocji na zywo leci transmisja :)
|
Cytat:
|
mam pytanie!! zapewne dostane opier... ze nie prezgladam tematu ale nie moge znalezc
kiedy jest premiera???? pilkarzy strojow i tego wszytkiego?? |
Cytat:
|
czyli co, TVP pokazuje z godzinnym opóznieniem czy w Szwajcarii jest inny czas? :l
|
Cytat:
|
TVP pokazuje normalnie, na żywo. Mecz zaczyna się o 18.00 ...
|
Hehe, dziwna sprawa.Niby to tylko sparing na kameralnym stadionie angielskiego potentata z polskim mistrzem a transmisje przeprowadza Liverpool tv, TVP2, izraelski kanał 5 i szkocka telewizja (być może gdzieś jeszcze)
Nieźle To powinno dać do myślenia ewentualnemu przyszłemu sponsorowi ;) (dobrze odmieniłem?) |
Jeszcze Al Jazeera Sport +2
|
Liverpool ma liczną grupę sympatyków w wielu krajach. Nic dziwnego, że każdy nawet sparing tej drużyny jest powszechnie transmitowany. Gdyby tak co roku :)
|
Cytat:
A ci po co ?? Chyba ze planuja jakies "fajerwerki" w trakcie transmisjii :D :D A tak serio to dawno zadna telewizja nie pokazywala sparingu i to na zywo zadnej polskiej druzyny,ostatnio to chyba z 3-4 lata temu TVN Legie z Bayernem.... |
Cytat:
|
a który kanał szkockiej telewizji będzie prowadził transmisję meczu?? Ewentualnie powiedzcie gdzie można obejrzeć to spotkanie przez net bo w glasgow siedze i nie mam polskiej TVP...
|
Cytat:
|
a przez neta mozna gdzieś oglądać??
|
Cytat:
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota |
tylko musisz ściągnąć program "spocast"
|
lord0072...nie "spocast" tylko "sopcast"..tak na wszelkiki wypadek powiedzialem, ajkbys nie mogl sciagnac tamtego..
Pozdrawiam i zycze milego ogladania. |
Cytat:
pzdrw |
No i 0-1
No i 1-1! Jirsak niezawodny. |
1:1 - wow ale akcja, dobrze, ze Lobo nie bylo na skrzydle to wszystko poszlo plynnie
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl