![]() |
Witam!
Mam probem, gdyż mieszkam od Krakowa 300 km, kibicuję Wiśle. Kiedy mam okazję to jestem, a teraz nie mam jak zdobyć biletu. Nie mam karnetu, a przed meczem już na pewno nie da rady kupić biletu. Pomozecie mi? Co mogę zrobić w tej sytuacji? Pozdrawiam wszytskich, Tomek (email [email protected]) |
Cytat:
|
jesli mam karnet na E, ide kupic bilet w przedsprzedazy to muse kupic na E czy moge na D?
|
jezeli masz karnet na E to kupujesz bilet na E za 100 a jak chcesz na D TO PLACISZ 200 ZL
|
mam pytanie wie ktos od kiedy sprzedaja bilety na Gks Belchatow???
|
Cytat:
To wszystko zalezy. Na sektorze E na ostatnim meczu byla masa wolnych miejsc wiec na ten sektor napewno na taki Belchatow przed meczem bilet spokojnie kupisz.Niewiem dlaczego zakladasz ze nie kupisz,na D jakbys przybyl pozno to rzeczywisice moglo by biletow juz nie byc,ale na GKs jak przyjedziesz troszke wczesniej to na E spokojnie zakupisz . |
Pod stadionem na D pewnie kupisz od konia...oni mają te bilety co po 10 zł kupują...i sprzedają 2,3 razy drożej ;)) Ale lepiej umów się z kimś żeby Ci kupił bilet w przedsprzedaży daj mu 10zł i Ci kupi...
|
to mowicie ze raczej bankowo sie kupi bilet przed meczem na D? (np. godzine przed gwizdkiem)
|
Cytat:
|
Witam,
Odsprzedam wejściówkę na Bełchatów na sektor A za 35zł kontakt gg: 3002536 |
mam jeden bilet na Belchatów. chetni na pv.
dokladniej-karnet na D. ustawiemy się przed meczem, nie ma znaczenia na ile przed. cena 30 zł - normalnie. _________________- (poszło) |
mam na sprzedaz 2 bilety na barcelone sektor E po 200 zl za jeden . sprzedaje bo niestety niestety wyskoczyla mi delegacja(shit!) chetny zapraszam na pw lub e-mail: [email protected] co do odbioru to sie ugadamy
|
Są jeszcze bilety na Barcę więc nie kupujcie od wyzyskiwaczy :P
|
mamdo sprzedania 2 bilet na Belchatów sektor E chetni priv.
cena 25 zł. |
Od której są jutro sprzedawane bilety ? Nie te po 10 zł tylko te normalne
|
no od 11 chyba ;p
A te po 10 ? wie ktos na 100%? |
warunkiem sprzedazy biletow za 10 zl jest nie sprzedanie wszystkich biletow w przedsprzedazy. Jezeli beda bilety po 10 zl to bedzie je mozna kupic od 18 w kasach
Cytat:
|
Odsprzedam bilet na Bełchatów na sektor A2 - 20zł
668818296 |
Cytat:
|
Mam dwa karnety na E do pożyczenia na dzisiejszy mecz!
Jak ktoś chętny to pisac na prv. |
Orientuje się ktoś czy są jeszcze bilety na Wisłę z Barcą na D lub E ? I czy będzie można kupić dziś przed meczem lub po albo jutro rano ? Z góry dzięki :) Do zobaczenia dzisiaj na meczu !
|
sa i tylko na te sektory
|
Mam 2 bilety na sektor E Wisła - Barcelona , interesuje mnie zamiana tych dwóch biletów z sektora E na sektor D , chetnych prosze o widomosc na priv
NIEAKTUALNE ! ! ! |
Ja mam pytanie odnośnie Derbów Krakowa :)
Nie wiecie może od kiedy będą wejściówki do nabycia, i po ile ? |
sprzedam 2 bilety na sektor E i 2 bilety na sektor D na Barce oferty priv.
|
Cytat:
|
wymienie bilet z sektoru E na sektor D pilnie prosze na priva
|
zamienię 2 bilety z D na E, kontakt na prv. Pilne!
oczywiście Wisła-Barcelona:-) |
SPRAWA JEST DLA MNIE NAPRAWDĘ PILNA ! CZY JEST JAKIŚ CHĘTNY NA ZAMIANĘ BILETU NA BARCE ? MAM BILET NA A3 A POTRZEBUJĘ BILETU NA D LUB E (ewentualnie B) CHĘTNI - PISZCIE !
|
Odstąpię jeden bilet na sektor B na mecz Wisła- Barcelona - tel kont. 691 393 814
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl