![]() |
Cytat:
|
niech ci bedzie , jednak stempel na stope to cos na tyle brutalne , ze celowe czy nie , jest przewinieniem, tak jak np kopniecie w glowe przy wykopywaniu pilki , czy nakladka
|
Trafiło się fartowne losowanie, w takich okolicznościach obecny sezon powinien być podporządkowany PP.
W Grudziądzu mamy obowiązek wygrać, a półfinał zagramy raczej u siebie więc do finału na narodowym, jest tak blisko jak już od lat nie było. Los stwarza nam okazję którą można albo wykorzystać w wielu aspektach, od motywacji zaczynając na finansach kończąc, albo zaprzepaścić durnymi wykrętami typu, nie stać nas na walkę na dwóch frontach, czy i tak nie mamy szans bo szrot, słaby trener itd. itp. Jest okazja uratować wydawałoby się zmarnowany sezon. To czy zostanie wykorzystana będzie bardzo miarodajne jeżeli chodzi o ocenę zarządzania klubem. |
Byleśmy tylko nie przyjechali tam jak na sparring. Z takimi dziadami, trzeba uważać....a potem liczyć że zagramy u siebie, w sumie wszystko jedno z kim.
|
Jeżeli zarząd postanowi, że Puchar jest priorytetem to nie wyobrażam sobie, że pojedziemy tam jak na sparing.
|
Tu nie ma co stawiać. Na tym etapie przy takim losowaniu i tej kaszance w lidze, Puchar jest priorytetem!
|
Cytat:
|
Nie wiem jak jest rzeczywiście, ale z obserwacji wnioskuję, że gospodarzem jest drużyna słabsza. Skoro zatem my jesteśmy najsłabsi z grona czterech potencjalnych pólfinalistów to na kogo byśmy nie trafili to będziemy grać u siebie. Ale mogę się mylić, co jednak za dużo nie zmienia. R22 to już dawno nie jest twierdza.
w przypadku meczów z udziałem drużyn uczestniczących w sezonie 2021/2022 w rozgrywkach tej samej klasy â drużyny wylosowane jako pierwsze w danych parach będą gospodarzami Więc na dwoje babka wróżyła :) |
Po tym meczu mam takie przemyślenie - nie skreślałbym jeszcze Savica, jeśli klub nie płaci mu jakiś chorych pieniędzy. W przeciwieństwie do słowackiego Messiego (nie, nie Kostala :D) chciał grać i próbował inicjować jakieś akcje.
|
Cytat:
Savic ma u mnie casus Wojtkowskiego, z tym że ten drugi notował jakieś liczby i był o te 8 lat młodszy gdy grał w Wiśle Jeden mecz tego nie zmieni. |
Cytat:
|
Jeżeli wysokość kontraktu ma decydować to pierwsze miejsce na liście ma kapitan... W łodzi znowu się zdrzemnął i zamiast spalonego był gol...
|
w polfinale juz nikt nie odpusci - zazwyczaj PP odpuszcza sie na poczatku , jesli przejdziemy ten Grunwald czy Grudziadz to trafiamy w polfinale na kogos z trojki NIE DO PRZEJSCIA , ....zwlaszcza ze legia bedzie miala parcie na PP zeby sie do pucharow jakos dostac ..... czy mielismy kiedykolwiek latwiejsza droge do polfinalu tych rozgrywkach ???
|
Cytat:
Boże.... |
Nie do przejscia, w polskiej lidze, w jednym meczu:D
|
Teraz heheszki , wiosną sprawdzimy kto mial racje, naszych Lentilkow i wesolej pilki oaba Guli to leje cala liga , a nie top 5 , poza tym ramie w ramie wakczymy z 1 ligowcami , szkoda ze z tej ligi nie moze spasc 5 zespolow
|
Zgadzam się, jak ma jakiś duży kontrakt to pa pa. Do tego okazuje się być dosyć szklanym. Ale nadal uważam, że to jeden z lepszych piłkarzy jakich mamy i póki jest to chętnie bym go widział zamiast chrupiącej skwarki. Był taki mecz już nie pamiętam z kim przed jego ostatnią kontuzją, gdzie bardzo fajnie sobie pogrywał z Hanouskiem na jeden kontakt, dobrze go napędzał, tylko że zaraz gonga dostaliśmy i było po meczu, chyba z Piastem.
A z przeciwnikami nie do przejścia to przypomnę, że mówimy o Legii, która wcale nie musi nagle odpalić i Raków, który mieliśmy na łopatkach i przegraliśmy... do dzisiaj nie wiem właściwie jak to się stało. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przeciez to nie ma zadnego znaczenia.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja bym spróbował Savica razem ze Skwarką, Skwarka jako cofnięty, bo wiele mu można zarzucić, ale zapieprza równo. My w ogóle nie dajemy napastnikom prostopadłych podań, choćby takich jak Savic wczoraj do Forbsa gdy ten uderzył w poprzeczkę.
|
Cytat:
Kurcze, aż tak potrzebujesz się dowartościować? :shock: Olimpia właśnie odniosła spory sukces dostajac sie do 1/4 PP a dodatkowo w swojej lidze są na pierwszym miejscu.. Z pewnością też będą chcieli by przygoda trwała. Co do pierwszego zdania, pełna zgoda. Akurat my możemy czerpać z bogatego doświadczenia jak to się kończy lekceważenie przeciwnika. Jeśli naprawdę chcemy osiągnąć to co chcemy ;) :D to będziemy chcieli być o to doświadczenie mądrzejsi. |
Cytat:
Skoro 50% to jak nie na dwoje? To "raczej" wynika z mojego wrodzonego optymizmu :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A swoją drogą... miałem takie przeczucie że Kliment tego nie trafi, przez chwilę miałem wrażenie że się z tą piłką wpakuje za linię boczną...ale strzelił i jakoś się doturlała i nawet uderzył pod takim kątem że obrońca nie miał jak jej dogonić... Naprawdę tak celował? Nie poznaję go. |
wbrew pozorom kliment nie jest taki hujowy jak w gniewie forumowicze piszą
dostosował sie do tej naszej ogólnej pytozy technike uzytkową posiada |
Żaden nie jest taki hujowy jak teraz wygląda. I tłumaczenie aktualnych zachowań na boisku brakiem umiejętnosci to mydlenie oczu.
|
ciekawe jakby wygladali jakby PH został
szkoda że zarząd nie wytrzymał ćisnienia , bo Jakub jak widać odpalił sie sam... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl